Cykelture

Tag på cyklen og oplev de flotte områder omkring campingpladsen.

Book din ferie

Nationalparken Mols Bjerge indbyder til flotte cykeltur

Har I lyst til at parkere bilen og alligevel komme lidt længere omkring i Nationalpark Mols Bjerge? Så er der gode muligheder for at opleve nationalparken fra cyklen. Cykelture på de mange bakker vil helt sikkert give sved på panden, men de byder også på mange oplevelser og flotte udsigter.

Alle cykelstier og veje i selve Mols Bjerge er grus- eller sandveje, så man skal sørge for at have solide dæk på cyklen.
Hele Nationalparken har et veludbygget net af cykelstier og cykelvenlige småveje. Så I kan komme sikkert rundt overalt og nyde den friske luft til lyden af stilhed.

Hop på mountainbiken eller Raleigh’en

Om du er til mountainbike ture eller almindelige cykelruter kan Djursland området tilbyde det.

Mountainbikecykelstierne er en god måde at komme rundt og se noget af området, men samtidig få rørt sig på en sund måde.

De almindelige cykelstier kan også anbefales. De tilbyder en lidt mere rolig måde at se området på, men stadig få noget motion.

På billederne nedenunder kan i se både cykelstier til mountainbikes og almindelige cykler. Så om du er til det ene eller det andet, så er der altså rig mulighed for at komme ud og røre sig på cykel i Djursland.

Kontakt os med spørgsmål

Sidder du med spørgsmål omkring Albertinelund Campingplads, er du meget velkommen til at kontakte os.

Send os en besked

Book et ophold

..og lad os give dig oplevelser og ferieminder for livet.

Book din ferie »Kontakt os »