TV Stue og spillerum

Her kan du læse, spille et brætspil, se fodbold på tv eller bruge din computer

Book din ferie

Bøger, tv og computer

I Albertinelund Campings TV stue er der mulighed for at se diverse forskellige tv-kanaler.
Herudover er der også rig mulighed, for at spille brætspil på de mange borde som kan findes i lokalet. Hvis man mere til at sidde stille og rolig med en god bog kan man også dette i TV stuen. Hvis du ikke selv har en bog med har vi også en reol fyldt med bøger som er frit tilgængelige for beboere.

Du kan også bruge vores TV stue hvis du skal bruge et sted at sidde med din bærbare computer. Vi har både WiFi og strøm, så du kan få lavet hvad du skal. Du kan læse mere om vores wifi her.

Et alsidigt rum

TV-stuen kan altså bruges til en lang række forskellige aktiviteter, og behøves ikke nødvendigvis indebære fjernsynet. Så kom gerne derover, hvis i mangler et sted at spille et brætspil, se fjernsyn, eller bare et sted at sidde og snakke, samt hygge.

I højsæsonen kommer der ofte besøgende ind i TV stuen for af slappe af og spille nogle spil. Der er derfor også rig mulighed for at møde kendte samt nye ansigter hvis du tager et kig derind.

Spillerum

Når du bor på Albertinelund Camping, har du også adgang til poolbord, arkadespil og airhockey, hvor børn og voksne, kan få mange timer til at gå.

Book et ophold

..og lad os give dig oplevelser og ferieminder for livet.

Book din ferie »Kontakt os »