Toiletter og puslerum

Vi har masser af toilet faciliteter til de toilettrængende og et børnetoilet til de små i puslerummet.

Book din ferie

Toiletfaciliteter

Vi har masser af toilet faciliteter til de toilettrængende og et børnetoilet til de små i puslerummet. Vi har gode badefaciliteter, og alt bliver gjort rent hver morgen. Du kan derfor roligt stole på at hygiejnen er i top. Prisen for at gå i bad er 2 kr. for 2 minutter.

Alt inventar bliver løbende opdateret når det er nødvendigt. Du vil derfor altid finde vores faciliteter up-to-date og i god stand.

Nogle af rummene er kombineret med både bad og toilet. Her er der altså ro til at få ordnet hele morgenrutinen uden at blive forstyrret, eller at skulle til at skifte rum.

Puslerum

Hvis I er en familie med små børn, så er puslerummet helt oplagt til jer, at bruge puslerummet.
Vores puslerum er stort, og udstyret med to puslepuder samt badekar til de mindste. Der er også et toilet samt badekar til de lidt større børn.
Det vil altså sige at du i puslerummet kan koncentrere dig om de mindste, imens at de lidt større børn kan tage et bad. Du vil derfor ikke behøves hjælpe til, men stadigvæk kan holde øje med dem.

I puslerummet er der plads til, at 2 børn kan skiftes på samme tid. Der er derfor ikke er så meget ventetid, som der ellers ville kunne opstå. Det betyder også, at du ikke skal stå og stresse imens du skifter dit barn, men kan tage dig tid til at få det hele ordnet. Ligesom vores toiletter rengøres puslerummet hver morgen, så i skal altså ikke være bekymret for at hygiejnen ikke er i top.

Har du spørgsmål eller ønsker

Hvis du/I har feedback omkring faciliteterne er du/I mere end velkommen til at møde op i informationen eller sende en besked via vores kontakt os side her.

Vi ønsker altid den bedste oplevelse for alle vores gæster og vi håber I vil støtte op om dette og hjælpe os med at opretholde det.

Book et ophold

..og lad os give dig oplevelser og ferieminder for livet.

Book din ferie »Kontakt os »