Rundbold

Vi ser frem til at I benytter og hygger jer på de grønne områder omkring på pladsen!

Book din ferie

Store grønne områder til leg & rundbold

Hos Albertinelund har vi et stort grønt område, som kan bruges til forskellige arrangementer, heriblandt rundbold.

På det grønne område afholdes der jævnligt rundboldturneringer for både store og små på marken lige bag campingpladsen. Det er ikke Albertinelund Camping der arrangerer aktiviteten, det er campisterne selv, som regel fastliggere.
Vi har bat, bolde og kegler, som man kan låne. Rundbold på Albertinelund Camping er for alle. Selv dem, som ikke føler sig særlig sporty, er der plads til.

En masse plads at bevæge sig på

Det grønne område, hvor rundbold spilles, kan ses på pladsoversigten, den er betegnet med tallet 17, og er også en boldbane der kan bruges til fodbold osv.

Som det kan ses på billederne under, er der nogle fra alle aldre, og der er ofte også en masse med til aktiviteterne. Det er en perfekt mulighed for at møde andre campister, og samtidig også komme ud og få rørt sig lidt. Rundbold er en fantastisk måde at motionere, og det på en sjov måde hvor unge som ældre kan være med!

Så hvis du gerne vil spille rundbold, kan du hente redskaber hos os og skal du bare finde to hold. Tror du de unge kan vinde over de voksne? Eller kan drengene vinder over pigerne? Det må komme an på en prøve!

Kontakt os med spørgsmål

Sidder du med spørgsmål omkring Albertinelund Campingplads, er du meget velkommen til at kontakte os.

Send os en besked

Book et ophold

..og lad os give dig oplevelser og ferieminder for livet.

Book din ferie »Kontakt os »