Servicebygning

I vores servicebygning finder du både tv-stuen, køkkenet, toiletter og puslerum.

Book din ferie

Servicebygning

I vores servicebygning finder du både tv-stuen, køkkenet, toiletter og puslerum. Under halvtaget er der mulighed for at sidde ved borde og bænke og spise sin mad, eller måske spille et spil kort. Perfekt hvis man ferierer i telt.

Her er også en grill, så man har mulighed for at grille. Denne er også placeret under halvtaget, så man har mulighed for at grille, selvom vejret måske ikke helt arter sig en dag.

Servicebygningen er der til at hjælpe dig til at få den perfekte campingtur. Det kan være der er et program i fjernsynet du ikke vil gå glip af, selvom du er på camping. Eller at der noget sport som du gerne vil følge med i, og så kan du se det her!

Lav din mad her

I vores servicebygning er der både grill og køkken. Der er derfor rig mulighed for at kokkerere til aftensmaden. Maden kan enten spises ved servicebygningen eller kan tages med ned til sin egen plads på campingpladsen.

Servicebygningen er der for at hjælpe dig, når du er på camping på Albertinelund. Så brug den gerne så meget som du lyster.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores faciliteter. Du er derfor altid velkommen til at komme med forslag til forbedringer. Hvis noget ikke lever op til dine forventninger så skriv os endelige en mail og så finder vi en løsning på det!

Book et ophold

..og lad os give dig oplevelser og ferieminder for livet.

Book din ferie »Kontakt os »