Vi anbefaler

Skal du holde ferie og er ubekendt med området omkring Albertinelund Camping, har vi her samlet en liste over vores varmeste anbefalinger til din ferie.
God ferie!

Aftengåtur ved stranden

Uanset årstid er en gåtur ved stranden altid en smuk og afslappende oplevelse . Kontakten med havet og nærværet med familien giver indre en ro.

Afstand: 200m.

Djurs Sommerland

Oplev Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien. Bor i på pladsen i en uge, bør i helt klar bruge en af dagene i Djurs Sommerland.

Afstand: 20km.

Mosters2Go Food Truck

Sørg for at være på pladsen, når Mosters2Go Food Truck lægger vejen forbi. De saftige kyllinger fra grill, nydt i egen vogn giver ferien et ekstra krydderi.

Afstand: 100m.

Nyd en isvaffel

Is hører ferien til. Især i sommervarmen er en stor isvaffel et sikkert hit hos både store og små. Vi anbefaler at lægge vejen forbi Bønnerup Havn eller Fjellerup Vaffelbageri.

Afstand: 6-17km.

Se solnedgangen

Gå ned på stranden og se solen gå ned ud over horisonten. Nyd en god flaske vin, vindruer, chips eller noget helt tredje.

Afstand: 200m.

Ree Park

Ree Park er en 125 hektar stor park fyldt med spændende dyr og flotte omgivelser her inkl. skov og søer.  I parken kan I prøve en Land Rover Safari med guide der fortæller om de forskellige dyr.

Afstand: 37km.