Fiskeri

Rig mulighed for fiskeri på stranden ved pladsen og på Bønnerup Havn

Book din ferie

Sandbund og rimelig fladt og lavvandet

Bønnerup Strand er stort set bestående af sandbund, og er rimelig flad og lavvandet. Der bliver selvfølgelig fanget havørreder og torsk i dette område, men generelt må det betegnes som et fladfiskevand. Der kan opleves et fint fiskeri efter fladfisk.

Det er specielt isinger der kan være mange af på den sandede bund, men der er også chancer for skrubbe og rødspætte. Fiskeriet foregår hovedsalig fra havnemolen eller båd. Vedr. søsætning af båd forefindes en god rampe i Bønnerup Havn. Dette er en betalingsrampe og betaling skal ske til Havnefogeden.

Orm (børste/sand) kan købes i Fausing hovedvejen nr. 3, samt Bønnerup og Gjerrild.

Bønnerup Havn

Bønnerup Havn er kendt for fiskeri efter fladfisk. Der fanges flest skrubber, men også ising og er man heldig kan man støde på slethvar og pighvar. Der fanges også en del fjæsinger fra molerne ved Bønnerup Havn. Fjæsingerne er gode madfisk når de når en vis størrelse, men pas på! Fjæsingen har giftige pigge på gællelågene og i rygfinnen. Hav altid en lang tang i tasken, så du kan afkroge fjæsingerne uden at stikke dig.

På Bønnerup Havn er der mulighed for at rense fangsten i et skur med rendende vand og renseborde. Har man ikke haft heldet med sig på molen, kan aftensmaden købes i fiskehandlen på havnen. Vil man sætte sin egen båd i vandet, er der et slæbested i havnen. Det koster lidt penge at benytte slæbestedet.

Kontakt os med spørgsmål

Sidder du med spørgsmål omkring Albertinelund Campingplads, er du meget velkommen til at kontakte os.

Send os en besked

Book et ophold

..og lad os give dig oplevelser og ferieminder for livet.

Book din ferie »Kontakt os »