Legepladser

De mange legepladser holder børnene godt underholdt i mange timer

Book din ferie

Sjov og leg for børn

På Albertinelund Camping forsøger vi med legepladserne at gøre alt for børnene. Ved at have de faciliteter der skal til for børnevenlig camping vil vi hjælpe med at holde de fleste børn underholdt.

Vores legepladser er et mekka for børn og barnlige sjæle. Her kan børn i rolige og sikre omgivelser, gå på opdagelse i mange af vores underholdende aktiviteter.

Hvorfor ikke udfordre storebror eller storesøster i, hvem der kan træde længst inde i trumlen? En kæmpe træ trumle, som trædes rundt som en trædemølle. Er du sej, kan du måske også udfordre mor og far, som sikkert vil huske tilbage på, da de sidst fik trædemøllen til at dreje rundt.

Masser af underholdning

På Albertinelund Camping finder du fire store og velholdte legepladser, swimmingpool med lavtvands bassin og rutsjebane, minigolf med 18 huller, fodboldbane, hoppepuder, trampoliner, bålsted hvor der laves snobrød og flere forskellige indendørs spil, bl.a. pool og airhockey. Derudover er nyheden på Albertinelund Camping et indendørs legeland som du kan læse mere om her.

Du kan være helt sikker på at der er aktiviteter for hele familien her på campingpladsen og især børnene kan blive underhold i timevis! Leg og spil er dog på eget ansvar, så husk at I forældre selv skal holde øje med børnene.

Derudover arrangerer vi aktiviteter i højsæsonen.

Kontakt os med spørgsmål

Sidder du med spørgsmål omkring Albertinelund Campingplads, er du meget velkommen til at kontakte os.

Send os en besked

Book et ophold

..og lad os give dig oplevelser og ferieminder for livet.

Book din ferie »Kontakt os »