Køkken

Lav din mad i vores køkken og få samtidig gjort potter og pander rene.

Book din ferie

Lav din mad her

Vores køkken er udstyret med 4 komfurer, 2 kogeplader, 2 mikroovne og 5 håndvaske. Der er god udsugning af mados, så du kan fokusere på din madlavning. Køkkenet ligger inde i servicebygningen, hvor du udenfor finder masser af borde og bænke, hvor I kan sidde og spise under halvtaget. Under halvtaget finder du også en grill, så der er mulighed for at grille.

Som du kan hører er der plads til en del mennesker. Det er derfor også oplagt at lave mad sammen med og hygge sig med de andre beboere på pladsen.

Lav mad med børnene

Der er også plads til at I kan have børnene med i køkkenet, hvis i har lyst til det. I kan så gøre madlavningen til en familie aktivitet. Det er også muligt at afholde en madlavnings konkurrence hvis dette ønskes.

Med 5 håndvaske er der selvfølgelig også plads til at vaske service op efter I har spist. I kan derfor klare alt vedrørende madlavning og opvask når I er i køkkenet.

Udover masser af udsugning er der også vinduer, som kan åbnes, hvis der trænger til frisk luft, eller det bliver for varmt imens der laves mad.

Kontakt os med spørgsmål

Sidder du med spørgsmål omkring Albertinelund Campingplads, er du meget velkommen til at kontakte os.

Send os en besked

Book et ophold

..og lad os give dig oplevelser og ferieminder for livet.

Book din ferie »Kontakt os »