Skov og natur

Djursland er kendt for sin rigtigt flotte natur og sine skove.

Book din ferie

Smuk skov og dyreliv

På Djursland finder du nogle af de smukkeste og ældste skove vi har i Danmark. Disse byder både på et rigt dyreliv og frodige buskadser.
Efter at krondyrene ikke længere kun hørte til adelens jorde, og de vildt hegn der holdt dem inde, blev brudt ned, går de nu frit rundt i de danske skove.

I skovene på Djursland har du gode muligheder for at se krondyr. Dette er fordi der ligger / har lagt mange af adelens slotte og herregårde.

Søer og højt til himlen

Mange af skovene har også søer, der gør gåturene endnu pænere. Når lyset falder helt rigtigt, er der rigtigt pænt og du skal derfor huske kameraet. Så kan minderne nemlig blive foreviget.
Du kan her på siden se nogle billeder af hvor flot skovene er. Du kan så blive lidt inspireret til selv at komme ud i det grønne omkring pladsen.

Tag familien med i skoven

Skovene kan selvfølgelig også bruges til en rask gåtur med familien. Her kan man virkelig nyde den skønne natur, som Djursland er kendt for. Cykelture i skovene er også en god mulighed for at familien kan få lidt motion og vind i håret.

Oplev naturen på cykel

Hos Albertinelund Camping opfordrer vi altid vores besøgende til at tage en tur i skoven for at opleve naturen. Der er ruter til både cyklister og gående, som vi kan fortælle dig lidt mere om når du besøger os.

Book et ophold

..og lad os give dig oplevelser og ferieminder for livet.

Book din ferie »Kontakt os »